На Одещині знайшли роботу понад 800 переселенців: куди можна звернутися

У середньому в банку вакансій налічується понад 900 одиниць

Протягом минулого року 1681 ВПО звернулися до Центру сприяння працевлаштуванню. Зокрема, 801 людина знайшла роботу, з яких: на підприємства, установи та заклади комунальної власності територіальної громади міста Одеси - 398 осіб, інших суб’єктів господарювання - 403. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Найбільше тих, хто знайшов постійне місце роботи, спостерігалося у сферах житлово-комунальних сервісів, підприємств та установ – 187, торгівлі – 183, охорони здоров’я – 129, промисловості, транспорту, будівництва, зв’язку, водопостачання  – 118.

Серед працевлаштованих осіб, які проживали на адміністративно-територіальних одиницях України, де ведуться бойові дії, переважають три регіони: Херсонська обл. - 337 осіб, Донецька - 193, Миколаївська – 100, а також з Луганської обл. – 58, Запорізької - 34 та Харківської - 30 осіб.

Центр проводив мініярмарки вакансій і семінари безпосередньо в місцях тимчасового проживання переселенців, брав участь у міських ярмарках вакансій, надавав підтримку місцевим товаровиробникам у підборі персоналу, здійснював широку інформаційну роботу щодо можливостей Центру та залучення незайнятих громадян до інших масових заходів, пов’язаних з працевлаштуванням.

Також необхідну інформацію громадяни можуть отримати і на офіційному сайті Одеської міської ради, у розділі "Допомога переселенцям" (підрозділ “Питання пошуку та надання роботи, обліку безробітних, подання вакансій”).

Раніше “Коментарі” писали, що робота в Одесі зі щоденною оплатою сьогодні, цікавить багатьох. Передноворічні свята — можливість гарно підзаробити. Приблизно 3 години роботи — і вже є вільні гроші на особисті потреби. “Коментарі” зібрали невеликий огляд актуальних пропозицій з тимчасової роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися