Ліквідація наслідків негоди: скільки населених пунктів на Одещині все ще без світла

Фахівці ДТЕК планують заживити сьогодні всі населені пункти

Після негоди, яка обрушилася на Одеську область, енергетики не припиняють свої зусилля для ліквідації наслідків та відновлення електропостачання. Протягом 24 годин, починаючи з 10 січня, проведено велику кількість робіт. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Одеські електромережі.

Загалом за 10 січня відремонтовано 38 повітряних ліній та 399 трансформаторних підстанцій. Світло повернуто для 15 460 родин у 125 населених пунктах області. Наразі, станом на 11:00 11 січня, продовжують залишатися без електропостачання 27 населених пунктів, з них 3 частково.

Ми докладаємо максимум зусиль для відновлення електропостачання. На лініях та підстанціях працюють всі необхідні фахівці. Роботи тривають безперервно, – йдеться в повідомленні. 


Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, рятувальна служба Одещини активно працює, щоб допомогти жителям подолати наслідки негоди. За останню добу було врятовано 14 автомобілів, що застрягли в снігових заметах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися