"Аеротрансфер": з Одеси запустять спецрейси до аеропорту Кишинева

Скористатись автобусом зможуть пасажири з квитками на літак

У межах зустрічі з представниками ПРООН в Україні обговорено новий проєкт під назвою "Аеротрансфер". Головна мета цього ініціативного заходу — прискорити переміщення українців, які направляються до міжнародного аеропорту Кишинів. Пасажири з квитками на літак отримають можливість скористатися спеціальним трансфером, який прямуватиме з Одеси до аеропорту. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Проєкт "Аеротрансфер" спрямований на розвантаження пунктів пропуску через кордон, зокрема в районі МПП "Маяки – Паланка – Удобне". Його впровадження передбачає зменшення зосередження транспорту та людей, що сприяє швидшій процедурі перетину кордону. Організоване перевезення пасажирів допоможе знизити навантаження на дороги області та підвищить якість обслуговування у сфері міжнародних перевезень.

Для успішного запуску проєкту "Аеротрансфер" потрібні спеціалізовані автобуси для перевезення пасажирів, і в цьому питанні Одеса розраховує на підтримку ПРООН.

Загалом ПРООН відібрано 20 проєктів в Одеській області, на реалізацію яких Європейським Інвестиційним Банком вже виділено кошти у розмірі 29 млн євро. Дякуємо за підтримку Одещини та співпрацю, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, в Одеській області активно працюють над модернізацією 9 контрольно-пропускних пунктів. Зокрема, роботи включають встановлення сучасних санітарних модулів на декількох пунктах-пропуску. Про які саме КПП йдеться читайте в матеріалі.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3806


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися