Рейтинг комфортабельності громадського транспорту: яке місце посіла Одеса

В Україні опублікували рейтинг громадського транспорту

В Україні пройшло опитування щодо комфортабельності громадського транспорту. Люди з різних міст брали участь та оцінювали свій населений пункт. Зокрема, опитування відбулося в Одесі, Вінниці, Чернівцях, Миколаєві тощо. Про це повідомляє інтернет-видання Medium.

За результатами опитування Одеса посіла 16 місця з 29 та набрала 3, 48 бала. До перших ТОП-3 увійшли Вінниця, Чернівці та Львів. Вони набрали понад 4 бали. 

Зокрема одесити зазначили про негативні та позитивні сторони громадського транспорту в Одесі. 

Позитивні сторони: 

продовження трамвайного маршруту Північ-Південь до 11 станції Люстдорфської дороги;

трамвай з кондиціонером;

новий трамвай типу "Татра". 

Негативні сторони: 

аварійний стан дороги на узвозі Маринеска; 

повернення на маршрути тролейбуси старого зразку.

Раніше “Коментарі” писали, що 4 січня в Одесі завершилися випробування нового трамвая, придбаного за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку. В “Одесміськелектротранс” розповіли, що трамвай курсуватиме за маршрутом №17. Він має довжину маршруту понад 9 кілометрів і курсує від Куликового поля до 11 станції Великого Фонтану і назад. Інтервал рейсів - 10 хвилин.

Раніше “Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.

Джерело: https://medium.com/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися