Рятувальники витягають автомобілі зі снігових пасток на Одещині: подробиці

Рятувальники ДСНС завжди готові надати оперативну допомогу

На Одещині протягом негоди рятувальники продовжували витягати автомобілі зі снігових заметів. Так, в ДСНС повідомили, що минулої доби понад 6 разів спеціалісти виїжджали на автомобільні дороги. Зокрема:
- Рятувальниками надано допомогу по вилученню автобусу “MAN” зі слизької ділянки дороги в Одеському районі, село Кошари.
- Березівський район за межами села Анатолівка надано допомогу по вилученню автомобіля “Mercedes Sprinter” зі слизької ділянки дороги.
- Подільський район, за межами села Миронита та села Окни рятувальники надали допомогу по вилученню авто.
- Одеський район, за межами міста Теплодар надано допомогу по вилученню вантажного авто “MAN” зі слизької ділянки дороги.
- Роздільнянський район за межами села Соше - Острівське надано допомогу по вилученню авто “Nissan” з кювету.


“Коментарі” писали, що вчора на Одещині під час непогоди сталася жахлива ДТП. Внаслідок аварії загинув водій кросовера. Наразі поліцейські розслідують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Аварія трапилася на автодозі Р-72 сполученням Білгород-Дністровський - Старокозаче поблизу села Південне. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля “Honda” не впорався з керуванням, виїхав з дороги і допустив перекидання легковика.
Зазначимо також, що негода на Одещині набирає обертів. Синоптики попереджають, що вітер посилюватиметься. В регіоні оголосили штормове попередження. Крім того, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися