Лікарня в Одесі придбала обладнання для маломобільних пацієнтів: що саме

Диспансер придбав сучасний підйомник для пересування маломобільних пацієнтів

Одеський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер працює над розвитком матеріально-технічного забезпечення для покращення умов пацієнтів. В цьому році медичний заклад придбав сучасний гусеничний підйомник для вільного пересування сходами пацієнтів на інвалідному візку в приміщенні лікарні та зовні. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації

Інноваційне обладнання є універсальним, бо завдяки спеціальному кріпленню під різну висоту спинок, підходить для більшості моделей інвалідних візків. 

Підйомник містить мікропроцесорну операційну систему, що забезпечує “розумне” керування рухом та електронний захист від перевантаження. Крім цього, для максимальної зручності у гусеничному апараті працює сенсорна система контролю коректності кута нахилу з візуальною та звуковою індикацією


“Департамент охорони здоровʼя Одеської обласної державної адміністрації дякує керівництву закладу за раціональне використання коштів, вдосконалення умов знаходження пацієнтів та турботу про хворих маломобільної категорії”, - йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” писали, що працівники комунальники завершили роботу з відновлення системи електричних підйомників для людей з інвалідністю. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Наразі, всі вісім платформ, що розташовані у комплексі підземних переходів біля Залізничного вокзалу, працюють. У якості тестувальника системи було запрошено громадського діяча Олега Соколова, який дав роботі комунальників високу оцінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися