На Одещині запрошують молодих людей опанувати професію моряка: що потрібно для навчання

Є можливість стати матросом чи мотористом

Учбовий центр Українського Дунайського пароплавства пропонує молодим людям отримати першу професію з подальшим працевлаштуванням. Про це повідомили в УДП.

Розпочати кар’єру моряка можливо після навчання, яке триває лише 5-7 місяців. За цей час курсанти отримають не лише теоретичні знання, але й практичні навички. Адже в розпорядженні Учбового центру УДП єдине в Україні унікальне навчальне судно “Новий Донбас”

В УДП підкреслили, що молоді люди можуть не хвилювати щодо харчування та проживання. Крім того вартість навчання – найнижча серед навчальних закладів.

Після отримання диплому пропонується одразу працевлаштуватись в УДП. Робота в Україні і за кордоном. Зарплата від 1 тисячі євро. Підприємство забезпечує бронювання.

“Отримавши стабільний заробіток, ставши на ноги, здобувши досвід, в майбутньому можна планувати і подальше навчання. Але для цього вже ьогодні потрібно зробити перший крок – зателефонувати в Учбовий центр”, - написали в УДП.

Крім того, український Навчальний центр ПрАТ "УДП" впроваджує новий стандарт відповідності, наданий Адміністрацією судноплавства України, щоб покращити якість навчання та безпеку на морі. Очікується, що це відкриє можливості для розширення області підготовки фахівців. Про це повідомляє ПрАТ "Українське Дунайське Пароплавство".

Раніше “Коментарі” писали, що суховантаж “Вилково” готувався до виходу в черговий рейс. Моряки поділилися своїми враженнями щодо того, що саме змінились у роботі, адже судно в позаминулому році забрали в орендаря, повернули в управління УДП, а минулого року капітально відремонтували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися