В Одесі розгорнули оперативний штаб для постраждалих від атаки

Штаб працювати з 9:00 до 17:00 найближчими днями

Сьогодні вночі ночі 17 січня російські окупанти черговий раз атакували південні регіони України ударними дронами типу "Shahed-131/136". За попередніми даними, внаслідок атаки ворога отримали пошкодження 8 будинків у Приморському районі Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

В мерії повідомили, що з ранку за адресою: проспект Шевченка, 8/4 розгорнуто районний оперативний штаб. Він буде працювати з 9:00 до 17:00 найближчими днями.

“Співробітники районних адміністрацій разом з іншими комунальними службами на місці приймають заявки на оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакета документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги”, - зазначили в мерії. 

Крім того, мешканці постраждалих будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією до Приморської районної адміністрації за адресою: вул. Канатна, 134 з 08:30 до 17:30 або за телефоном: (048) 705-75-00.

Нагадаємо, що прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом поранення мирних жителів внаслідок ворожого обстрілу Одеси. За процесуального керівництва прокурорів провадження відбувається в рамках статті 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

“Коментарі” також писали, що внаслідок атаки по Одесі сталася пожежа в житловому будинку. Рятувальники розкрили деталі ліквідації наслідків обстрілу. Фото та відео наслідків атаки опублікували на сторінці в facebook ДСНС в Одеській області.  Загорілася газова труба, а також постраждали 4 припарковані легкові автомобілі, балкони на 3-му та 4-му поверхах, а також квартира на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Загалом, площа пошкоджень становить 50 квадратних метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися