На одному з агропідприємств Одещини рятувальники ліквідували пожежу

Рятувальники повідомили, що ніхто не постраждав

В Одеській області рятувальники ДСНС ліквідували пожежу на агропідприємстві, яка виникла внаслідок ворожої ракетної атаки, постраждалих немає, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Одещина. Рятувальники ліквідували наслідки ворожої атаки в одному з районів області. На агропідприємстві виникла пожежа, яку рятувальники швидко ліквідували. На щастя, ніхто не постраждав", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в телеграм-каналі ДСНС.

Раніше “Коментарі” писали, що сьогодні прокурори розпочали досудове розслідування у справі, пов'язаній з ранковим ракетним ударом, який стався на території сільгосппідприємства в Білгород-Дністровському районі Одеської області. Спеціалісти визначили цей інцидент як порушення законів та звичаїв війни, і розпочали проведення докладного слідства згідно з частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Що відомо про нічну атаку в Одесі

Нагадаємо, що в ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.

Крім того, прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом поранення мирних жителів внаслідок ворожого обстрілу Одеси. За процесуального керівництва прокурорів провадження відбувається в рамках статті 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися