На Одещині УДП зареєструвало право власності на 13 ділянок: яка площа

Робота з оформлення речових прав продовжується

Генеральний директор Дмитро Москаленко Українського дунайського пароплавства на своїй сторінці в Фейсбук зазначив, що компанія зареєструвала право власності на 13 ділянок площею майже 100 га. 

“Після розвалу СРСР керівництво пароплавства чомусь не подбало про реєстрацію наших нерухомих активів. Невизначеність створювала ризик втрати активів. Якщо в кадастровій карті біла пляма, може знайтися охочий оформити ділянку за собою. Таких прикладів безліч”, - написав Москаленко. 

Тому з минулого року УДП активно проводить роботу з реєстрації речових прав на землю та нерухоме майно.

“Стикнулися з тим, що деякі наші виробничі активи використовувались іншими компаніями. Не зрозуміло, на якій підставі. Розібралися, навели лад, оформили майно належним чином. Тепер воно надійно захищено”, - зазначив Дмитро

Реєстрація майнових прав є важливою також в контексті співпраці УДП та IFC. Для проведення оцінки активів пароплавства потрібні належним чином оформлені активи. Робота з оформлення речових прав продовжується. У 2024 році планують зареєструвати всі земельні ділянки, будівлі та споруди підприємства, на які ще не оформлені майнові права.

“Коментарі” писали, що Українське дунайське пароплавство підбило підсумки 2023 року, щоб розставити пріоритети в роботі на новий 2024. Так, генеральний директор УДП Дмитро Москаленко на своїй сторінці в Фейсбук розповів, що обсяг перевезень в УДП збільшився в порівнянні з 2022 року та склав майже 1,8 млн тонн. Середня зарплата зросла у понад в два з половиною рази - до понад 25 тис. грн. А середній місячний дохід плавсостава досяг 62 тис. грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися