В Одесі водій збив 16-літнього хлопця: постраждалий знаходиться в лікарні

Автопригода сталася ввечері на Миколаївській дорозі

На Одещині сталася ДТП, у якій постраждав 16-річний хлопець. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

В поліції зазначили, що аварія сталася вчора ввечері на Миколаївській дорозі. Водій автомобіля “Ford Focus” не врахував дорожню обстановку та наїхав на 16-річного юнака, коли той перетинав проїжджу частину дороги. 

Унаслідок аварії хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму та переломи стегна і гомілки. Медики госпіталізували його до лікарні.

“Водія перевіряють на наявність алкоголю в організмі. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження)”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що обвинувальний вирок суду отримав 16-літній житель Подільщини за скоєну ним ДТП зі смертельними наслідками. Юнака позбавили волі та права керувати транспортними засобами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

“Коментарі” писали, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Інцидент трапився вчора близько 14:00 на вулиці Олександрійській. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися