В Одесі комунальники ліквідовують наслідки останньої атаки на місто: що зробили

Будинки зазнали пошкоджень внаслідок ракетної атаки на Одесу 17 січня

В Одесі комунальники закрили плівкою 212 вікон в 135 квартирах, пошкоджених під час останньої атаки на місто, та 29 віконних отворів в парадних ОСБ-листами. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Першочерговим завданням для комунальників стало закриття віконних та дверних отворів для збереження тепла в будинках. Мешканці цих квартир отримають компенсацію з міського бюджету на встановлення вікон.

Крім того, обслуговуючі компанії відремонтували покрівлю на одному з будинків.  Наразі тривають роботи з відновлення покрівлі ще на двох будинках.

Наразі комунальні служби завершили роботи з прибирання в будинках і прилеглих територій будинків, пошкоджених під час останньої атаки на Одесу вночі 17 січня.

Нагадаємо, що прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом поранення мирних жителів внаслідок ворожого обстрілу Одеси. За процесуального керівництва прокурорів провадження відбувається в рамках статті 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

“Коментарі” також писали, що внаслідок атаки по Одесі сталася пожежа в житловому будинку. Рятувальники розкрили деталі ліквідації наслідків обстрілу. Фото та відео наслідків атаки опублікували на сторінці в facebook ДСНС в Одеській області. Загорілася газова труба, а також постраждали 4 припарковані легкові автомобілі, балкони на 3-му та 4-му поверхах, а також квартира на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Загалом, площа пошкоджень становить 50 квадратних метрів.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися