На Одещині майже 100 людей пройшли обстеження різних захворювань: які саме

Наступного тижня акція з обстежень стану здоров'я в буде продовжена

Одеський консультативно-діагностичний центр продовжує проводити місяць піклування про своє здоров'я. Цього тижня в Центрі пройшли Дні ранньої діагностики захворювань органів шлунково-кишкового тракту, профілактики випадіння волосся, а також лікування та профілактики хронічного болю кістково-м'язової системи.

Загалом обстеження пройшли близько 80 пацієнтів. Лікарі виявили 69 випадків захворювань.

За результатами обстежень призначені: 

- 246 додаткових інструментальних досліджень (зокрема, фіброгастроскопія, УЗД, рентген та інші)

- 478 лабораторних аналізів.

“Наступного тижня акція з обстежень стану здоров'я в КДЦ №6 буде продовжена. Слідкуйте за анонсами та вчасно дбайте про своє здоров'я”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що на Одещині після капітального ремонту відкрито два відділення в Доброславський багатопрофільній лікарні. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської ОВА.  Ремонтні роботи були проведені на залишок від фінансів НСЗУ, завдяки раціональному використанню коштів. Після капітального ремонту хірургічне відділення має 40 ліжок для хворих травматологічного та урологічного профілів.

Нагадаємо, що в Одеській обласній дитячій лікарні провели унікальну операцію. Так, в однорічного хлопчика Андрія виявили рідкісну аномалію - трьохпередсердне серце. Операція була необхідна. Лікарі зазначили, що вірогідність такої аномалії розвитку серця зустрічається у 0.1% від інших вроджених вад розвитку серця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися