В центрі Одеси хлопець продавав наркотики: затримали чоловіка на Дерибасівській

Чоловіку загрожує щонайменше шість років увʼязнення

Одеські поліцейські затримали чоловіка за незаконний збут наркотичних засобів. Йому загрожує щонайменше шість років увʼязнення з конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, молодик домовився з двома покупцями про зустріч на вулицях Дерибасівській та Жуковського, де продав їм по пакетику з канабісом. Чоловіка затримали відразу після продажу “товару” другому клієнту. 

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу наркотичні речовини, походження яких підтвердили експрес-дослідженням та експертним висновком, а у правопорушника – гроші, отримані ним за оборудки, та мобільний телефон.

Зі слів чоловіка, канабіс він купував через інтернет-мережу у невстановлених осіб.

“Зібравши достатню кількість доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили правопорушнику про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, зокрема повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави”, - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Анастасія Бєлікова.

“Коментарі” писали, що поліція припинила діяльність великого наркокартелю, який за операційними даними здобував щомісячний прибуток понад 40 мільйонів гривень. Кримінальна організація, що складалася з 19 осіб, активно діяла в областях Черкаської, Київської, Дніпропетровської, Сумської та Одеської під керівництвом трьох жителів Черкащини. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися