В ДТП на Одещині постраждала бабуся та двоє онуків: що сталося

Наразі правоохоронці встановлюються всі обставини події

На автодорозі сполученням Одеса – Іванівка сталася жахлива аварія внаслідок якої постраждала бабуся з двома онуками. Наразі поліцейські розслідують усі обставини ДТП в Одеському районі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці з’ясували, що водій легкового автомобіля “Toyota” рухалася на великій швидкості у бік Одеси, неподалік від селища Набережне. Жінка не врахувала дорожню обстановку, не впоралась з керуванням та допустила перекидання транспортного засобу.

Унаслідок ДТП постраждали двоє доньок: семи та трьох років і літня мати. З різними травмами їх госпіталізували до лікарні. Водійку перевірили на стан алкогольного спʼяніння – вона була твереза.

“Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання штрафом від 51 до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що На Одещині водій мікроавтобуса наїхав на літню жінку і залишив її без допомоги. Наразі правоохоронці повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися