Збив та покинув: на Одещині чоловік наїхав на пенсіонерку

За скоєне керманичу загрожує позбавлення волі

На Одещині водій мікроавтобуса наїхав на літню жінку і залишив її без допомоги. Наразі правоохоронці повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Аварія у Білгород-Дністровському сталася в жовтні минулого року. Відомо, що  водій мікроавтобуса “Mitsubishi” через неуважність наїхав на літню місцеву жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Після наїзду керманич зупинився, побачив, що накоїв і, аби уникнути відповідальності, залишив місце події та потерпілу на дорозі 

Очевидці викликали швидку. Потерпілу госпіталізували з чисельними травмами та переламом кісток голови, ребер, хребта та таза. За результатами проведеної судово-медичної експертизи, отримані нею тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Правоохоронці розшукали правопорушника за місцем мешкання в одному із сіл Шабівської громади. Чоловіка перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий. Транспортний засіб, яким він наїхав на жінку, поліцейські вилучили і наклали на нього арешт.

“Максимальне покарання, яке загрожує фігуранту, – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають”, - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, що на автодорозі сполученням Одеса – Новоазовськ сталася жахлива ДТП, внаслідок якої постраждали люди. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії в Одеському районі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися