Не впорався з керування та перекинувся: на Одещині сталася ДТП з потерпілими

Обставини ДТП на Одещині, унаслідок якої постраждали дві людини

На автодорозі сполученням Одеса – Новоазовськ сталася жахлива ДТП, внаслідок якої постраждали люди. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії в Одеському районі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій легкового автомобіля “Mitsubishi” рухався в сторону Одеси на великій швидкості, поблизу села Іванове. Керманич не впорався з керуванням, виїхав у кювет та перевернувся. 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій та його пасажир. Обох чоловіків госпіталізували до обласної клінічної лікарні. Водію медики діагностували закритий перелом плеча, а пасажиру – закриту черепно-мозкову травму, забій шийного відділу хребта та закритий перелом плеча.

“На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють всі обставини автопригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що на Одещині сталася ДТП, у якій постраждав 16-річний хлопець. Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. В поліції зазначили, що аварія сталася вчора ввечері на Миколаївській дорозі. Водій автомобіля “Ford Focus” не врахував дорожню обстановку та наїхав на 16-річного юнака, коли той перетинав проїжджу частину дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися