Коробка-сюрприз: в Ізмаїлі жінка отримала посилку з наркотичною речовиною

Їй загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна

На Одещині жінка посилку з наркотичною речовиною для розповсюдження. Поліцейські затримали правопорушницю та повідомили їй про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

В Ізмаїлі поліцейські вилучили у жінки картонну коробку, всередині якої знаходився старий телефонний апарат, а у ньому були заховані два поліетиленові пакети з кристалічною речовиною. 

Проведеним експрес-тестом поліцейські підтвердили наркомісткість речовини у пакетах, і скерували її на експертизу.

Жінка зізналася, що невідома особа написала їй в “Telegram” і запропонувала підзаробити. Вона погодилась і їй почали надходити посилки з невідомими речовинами, а на телефон – замовлення. Жінка фасувала та розповсюджувала наркотичні засоби шляхом “закладок”.

“Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Підозрювану поліцейські  затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав її запобіжний захід у вигляді домашнього  арешту”, - повідомив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.


“Коментарі” писали, що одеські поліцейські затримали чоловіка за незаконний збут наркотичних засобів. Йому загрожує щонайменше шість років увʼязнення з конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Так, молодик домовився з двома покупцями про зустріч на вулицях Дерибасівській та Жуковського, де продав їм по пакетику з канабісом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися