Еліна Світоліна не змогла продовжити свої виступи на Australian Open: причина

Світоліна сподівається, що це короткострокова проблема і що вона зможе повернутися до тренувань

Одеситка Еліна Світоліна зі сльозами на очах знялася з Australian Open-2024. У матчі 1/8 фіналу вона несподівано відчула сильний біль у спині. Світоліна викликала медиків на корт, але, на жаль, їй це не допомогло. Зазначимо, що 29-річна уродженка Одеси знялася в першому сеті матчу четвертого кола проти 19-річної чешки Лінди Носкової (№50 WTA)

"У мене був спазм, або я не знаю точно, що це, але це був стріляючий біль, який я відчула в першому геймі, під час останніх двох очок. Я нічого не могла зробити. Повністю заблокувало спину. Звичайно, дуже сумно", - сказала Еліна.

Глядачі провели українську тенісистку гучними оплесками.

“Мені потрібно дізнатися більше про мою травму спини, а зараз складно сказати. Але, звичайно, мені хотілося б повернутися фізично настільки ж сильною, якою я була, і відчуваю, що роблю все можливе. Травми, звичайно, приходять і йдуть, але так, я сподіваюся, що це не буде довгостроковим", - заявила Світоліна.


Це була перша особиста зустріч тенісисток. Світоліна вчетверте в кар'єрі зіграла в 1/8 фіналу Australian Open. Її особистим рекордом на цьому турнірі Grand Slam залишається вихід до чвертьфіналу (2018, 2019).

“Коментарі” писали, що одеська тенісистка феєрично виступила на Australian Open. Так, Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову з Чехії 6:1, 6:2.  Спортсменки провели на корті одну годину і сімнадцять хвилин. Поєдинок заершився рахунком - 6:1, 6:2.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися