Одеситка Даяна Ястремська розгромила сьому ракетку світу

Ястремська обіграла на Australian Open чинну чемпіонку Wimbledon

Одеська тенісистка феєрично виступила на Australian Open. Так, Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову з Чехії 6:1, 6:2. 

Спортсменки провели на корті одну годину і сімнадцять хвилин. Поєдинок заершився рахунком - 6:1, 6:2.

Даяна Ястремська за цей час виконала два ейси, виграла 26 чистих м'ячів, допустила 28 невимушених помилок, також - дві подвійні помилки, вигравала 69 відсотків м'ячів на першій подачі.

“Я не грала добре, але вона (Ястремська - прим.) і не дала мені багато шансів. Вона зіграла відмінно, і я віддаю їй належне. Повинна прийняти цю поразку і рухатися далі”, - прокоментувала поєдинок Маркета Вондроушову. 

Після завершення зустрічі Даяна роздавала автографи і так увійшла в кураж, що навіть зняла кросівки і віддала юним фанатам тенісу. Один із них набрався хоробрості й попросив українку підписати кросівок.

“Коментарі” також писали, що уродженка Одеси Еліна Світоліна впевнено стартувала в основній сітці першого турніру Grand Slam нового сезону - Australian Open-2024. Перша ракетка України розбила 18-річну Тейлу Престон з Австралії (WTA №203), яка отримала вайлд-кард від організаторів. Загалом поєдинок тривав рівно одну годину і завершився перемогою українки з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша особиста зустріч тенісисток.

Нагадаємо, що спортсменка Еліна Світоліна вийшла до фіналу турніру WTA в Окленді. 29-річна уродженка Одеси здобула вольову перемогу над китаянкою Сію Ван. Загалом тенісистки на корті були 2 години. Українка програла перший сет з рахунком 2:6, але зуміла зібратися та виграла дві наступній партії – 6:4, 6:3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися