В Одесі розірвали договір з перевізником, що обслуговував 10 маршрутів: про які маршрутки йдеться

Департамент транспорту тимчасово призначив інших перевізників

В Одесі, Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради прийняв рішення про розірвання договорів із перевізником "Старс Транс" з 22 січня 2024 року. Це стало наслідком численних порушень умов договору, які були фіксовані протягом грудня минулого та січня цього року. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Департамент, який відповідає за забезпечення сталої роботи громадського транспорту та безпеки пасажирів в місті, регулярно проводить контрольні заходи та оперативно реагує на звернення та скарги від місцевих мешканців.

Підприємство "Старс Транс" отримало попередження від Департаменту щодо виявлених порушень, проте не вжило необхідних заходів для їхнього усунення. Це призвело до прийняття рішення про розірвання договорів з їхнім обслуговуванням для маршрутів № 16, № 288, № 6, № 190, № 191, № 233, № 237, № 145, №149, № 263.

Департамент тимчасово призначив інших перевізників для обслуговування цих маршрутів, а питання визначення постійних перевізників буде розглянуто на наступному засіданні конкурсного комітету.

Нагадаємо, в Україні пройшло опитування щодо комфортабельності громадського транспорту. Люди з різних міст брали участь та оцінювали свій населений пункт. Зокрема, опитування відбулося в Одесі, Вінниці, Чернівцях, Миколаєві тощо. Про це повідомляє інтернет-видання Medium. За результатами опитування Одеса посіла 16 місця з 29 та набрала 3, 48 бала. До перших ТОП-3 увійшли Вінниця, Чернівці та Львів. Вони набрали понад 4 бали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися