Рівень ракетної загрози надзвичайно високий: окупанти вивели у Чорне море додаткові ракетоносії

Наразі в морі перебуває два надводних та два підводних ракетоносії

Ворог не припиняє маневри корабельного угруповання і системно підвищує рівень напруги. Так, в Чорному морі знову збільшено корабельне угруповання до 11 одиниць та додано на бойове чергування  ракетоносії. Про це повідомили в Силах оборони півдня. 

Наразі на виході в морі перебуває 2 надводних та 2 підводних ракетоносії. Сумарний залп "Калібрів" при цьому може сягати 24 ракет.

“Рівень ракетної загрози - надзвичайно високий! Будьте уважні до сигналів повітряної тривоги, реагуйте оперативно”, - зазначили військові 

Нагадаємо, що ракетоносії також є в Середземному морі. Там перебувають 2 ворожі кораблі серед яких 1 носій крилатих ракет "калібр", загальний залп до 8 ракет. В Азовському морі знаходиться один військовий корабель флоту РФ. 

Коментарі” писали, що вперше у світі в Чорному морі почав діяти флот морських дронів — і це український флот. Про це стало відомо під час виступу президента України Володимира Зеленського на саміті Парламентської асамблеї організації Чорноморського економічного співробітництва.

“Коментарі” писали, що 24 січня вночі російські окупанти атакували Одещину двома хвилями БпЛА типу Shahed-131/136. Основний удар був зосереджений на Одесі, шестеро людей отримали поранення. Загалом сили ППО знищили 10 “шахедів”. Про це повідомили очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Нагадаємо, що в ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися