В Одесі планують провести змагання з фігурного катання вартістю понад 4 мільйони гривень

Аукціон планується 1 лютого 2024 року

В Одесі планують виділити понад 4 мільйони гривень на проведення змагань з фігурного катання. Відповідний тендер з’явився на платформі Prozorro.

Так, школа олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах “Крижинка” наразі шукає підрядника для спортивних заходів тренувального характеру. Загальна сума тендеру — 4,2 млн грн. 

Аукціон запланований у форматі відкритих торгів з особливостями. Це передбачає скорочені строки, що сприяє швидшому проведенню аукціону.

Наразі відомо, що тендер планують провести вже 1 лютого. 

Підрядник має забезпечити всі умови для проведення змагань, а саме:

– наявність критого льодового поля не менше 30 на 60 метрів з регульованою температурою;
– наявність бомбосховища або іншого захищеного місця для укриття дітей під час повітряних тривог;
– місце для перевдягання дітей та спортивних команд, а також душову з гарячою водою;
– мінімальна кількість годин тренувань на льодовому полі повинна складати не менше 1112 годин і 30 хвилин.

“Коментарі” писали, що в Одесі відбулося перше засідання групи “Прозорість та підзвітність” у цьому році. В Одеській ОВА разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю, розглянули чергові марнотратні тендери. Зокрема закупівлі по завищеним цінам в одній з громад: соку по 80 грн за літр, кураги по 550 за кілограм, курячого філе по 215 грн за кг, сметани 190 грн за кілограм та іншого. Про це повідомили в Одеській ОВА

Нагадаємо, що за даними системи "Прозорро", минулого року компанія "Укрспецпроект" освоїла понад 53 млн грн з бюджету Одеської ОВА. Це і будівництво амбулаторії, і ремонт укриття. Однак, вищевказану організацію журналісти пов'язують із втікачем-депутатом Одеської міськради Русланом Тарпаном, який перебуває в міжнародному розшуку. Подробиці — в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лана

30 січня 2024, 19:27

в Одесі нема ковзанки де є горяча вода в роздягальнях. Де вони хотять змагатися?

Ольга

29 січня 2024, 10:14

Доброго дня! За Вашм матеріалом зрозуміло, що автор зовсім не володіє аж ніякими познаннями у фігурному катанні, у тендерах та бюджетних коштах. В Тендері чітко прописано - тренувального характеру, і аж ніяк не змагання. Окрім того, за словами безграмотного автора та за його статтею змагання аж 1112 годин та 30 хвилин! Невже так важко спочатку розібратись, а потім лише, маючи впевненість, писати лише факти, а не нісенітниці! Ці кошти щороку виділяються на тренувальний процесс спортсменів на єдиній в Одесі льодовій арені олімпійського резерву, яка нажаль є тільки в Палаці спорту. Дуже велике прохання виправити помилки та намагатися насамперед писати перевірені факти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися