В Одесі чоловіки організували мережу будинків розпусти

Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

В Одесі правоохоронці викрили мережу будинків розпусти, яку організували двоє чоловіків. Наразі одеські поліцейські відправили на лаву підсудних організовану злочинну групу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції. 

Так, поліцейські встановили, що двоє чоловіків організували місця розпусти в масажному салоні. Розміщуючи в інтернет-мережі оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах, правопорушники, для надання інтимних послуг за гроші, вербували дівчат, які опинились у скрутному матеріальному становищі. 

Їм пропонували щоденні виплати, комфортні умови праці та місце для проживання. А насправді - підбирали “клієнтів”, контролювали їх у часі надання інтимних послуг та отримували за них оплату.

Загалом затримали одинадцятеро жінок в кількох орендованих приватних будинках.

“Під час проведених санкціонованих обшуків у борделях правоохоронці вилучили низку речових доказів, зокрема готівку, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, мобільні телефони, чорнові записи. Обвинувальний акт скеровано до суду.  Максимальне покарання, яке передбачають санкції вказаних статей, – позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна або без такої”, - йдеться в повідомленні поліції. 


“Коментарі” писали, що одеситки в орендованих квартирах організували місце розпусти. Правопорушниці у віці від 37 до 61 років намагалися таким чином заробити кошти. Втім, поліцейські викрили “бізнес план” жінок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися