На яких пляжах Одещини вода не відповідає нормам

Курортний сезон в Одесі майже закінчився, а разом із ним — і нормальна вода

Одеситам і гостям курортного регіону України краще почекати з купанням в морі на деяких пляжах області. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію видання "Думська", відразу на трьох пляжах у Затоці санітарно-мікробіологічні показники морської води далекі від дозволених норм.

Проблеми з якістю води спостерігається в рекреаційних зонах курортів у "Центральному", "Лиманському" і "Сонячному" районах Затоки. Проби із пляжів були взяті на минулому тижні — в період із 6 по 12 вересня.

Всього перевірки були проведені на 22 офіційних пляжах — як в Одесі, так і інших населених пунктах області. Повідомляється, що проблеми виявлені винятково в Затоці.

Відомо, що було зроблено 27 санітарно-хімічних та 86 санітарно-мікробіологічних аналізів води із різних пляжів регіону.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, як закінчився курортний сезон на турбазі "Фелічіта", розташованої в Затоці. Кілька днів тому будиночки для відпочиваючих були охоплені вогнем, довелося вдаватися до допомоги рятувальників. Детальніше читайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що санаторій "Зелена горка", який знаходиться на Дачі Ковалевського, недавно потрапив в скандал, пов'язаний з умовами проживання на його території. Згідно з інформацією родичів відпочиваючих тут дітей, якість харчування в закладі сильно залишає бажати кращого. Факт сплив під час засідання членів комісії з охорони здоров'я в Одеській міській раді. Депутат поділився з колегами результатами спостереження за режимом харчування пацієнтів санаторію від матері одного з відпочиваючих. Деталі — у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися