На Одещині побудують притулок для потерпілих від насильства майже за 7 мільйонів гривен

Наразі Управління капбудівництва Ізмаїльської міської ради оголосили тендер

На Одещині планують виділити майже сім мільйонів гривень на відкриття притулку для потерпілих від насильства. Відповідні дані оприлюднено на платформі публічних закупівель Prozorro.

Замовником робіт виступило Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради Одеської області. Управління оголосило тендер на капітальний ремонт нежитлової будівлі, щоб створити там притулок. 

Аукціон запланований на 7 лютого. Завершити всі роботи підрядник має до 25 грудня 2024 року. Загальна сума робіт 6 853 440 гривень.

За ці кошти підрядника має зробити: розбирання стін, покрівлі, демонтаж вікон та дверей, армування кладки стін, улаштування підлоги та інше. Крім того, провести оздоблювальні роботи, серед яких шпаклювання, облаштування ґанку та сходів, підвісні стелі, фарбування стін, вистелення керамічної плитки. 

Також передбачене облаштування каналізації, водопроводу, ремонт системи опалення, вентиляція, кондиціонування тощо. Ще передбачене створення огорожі та дитячого майданчика. 

Нагадаємо, що “Коментарі” писали, що в Одесі планують виділити понад 4 мільйони гривень на проведення змагань з фігурного катання. Відповідний тендер з’явився на платформі Prozorro. Так, школа олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах “Крижинка” наразі шукає підрядника для спортивних заходів тренувального характеру. Загальна сума тендеру — 4,2 млн грн.  Аукціон запланований у форматі відкритих торгів з особливостями. Це передбачає скорочені строки, що сприяє швидшому проведенню аукціону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися