Одну із вулиць Одеси перекриють для руху транспорту: схема об'їзду

Транспорт по вул. Шота Руставелі не курсуватиме

Сьогодні в Одеській міській раді повідомили, що до  20 травня 2024 року продовжено тимчасову заборону руху автотранспорту по вул. Шота Руставелі. Зокрема на ділянці від вул. Мальовничої (раніше вул. Скворцова) до вул. Авіаційної.

Відомо, що заборона руху встановлена у зв’язку з проведенням робіт з улаштування зливної каналізації по вул. Шота Руставелі.

Крім того, також до кінця травня 2024 року одеська влада прийняла рішення про тимчасове закриття руху транспорту до Деволанівського узвозу у зв'язку з капітальним ремонтом. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Громадський транспорт в Одесі 

В Одесі завершилися випробування нового трамвая, придбаного за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку. В “Одесміськелектротранс” розповіли, що трамвай курсуватиме за маршрутом №17. Він має довжину маршруту понад 9 кілометрів і курсує від Куликового поля до 11 станції Великого Фонтану і назад. Інтервал рейсів - 10 хвилин. Для комфорту пасажирів салон оснащений ергономічними кріслами, великі вікна салону забезпечують гарне освітлення та панорамний огляд. Пасажирський салон та кабіна водія оснащені системами кондиціювання повітря, в салоні є USB порти та WI-FI.

Раніше “Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися