В Одесі затримали хлопця, який планував продавати наркотики

За скоєне йому загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна

Правоохоронці викрили одесита, який планував розповсюджувати наркотики та психотропи. Правоохоронці з’ясували, що молодик незаконно придбав наркотики та зберігає їх вдома. Наразі хлопцю повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, у будинку молодого чоловіка провели обшук. Правоохоронці вилучили майже 40 пакетиків та ємності з речовинами рослинного та синтетичного походження, у таблетованій, порошкоподібній та гранульованій формах, а також матеріали для пакування “товару”.

Походження деяких речовин було перевірено на місці за допомогою експрес-аналізу. Результат показав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та психотропну речовину – амфетамін.

“Наразі слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яким підозрюваний скористався”, - розповів т.в.о. старшого слідчого відділу особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Одеській області Володимир Скакун.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині жінка посилку з наркотичною речовиною для розповсюдження. Поліцейські затримали правопорушницю та повідомили їй про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. В Ізмаїлі поліцейські вилучили у жінки картонну коробку, всередині якої знаходився старий телефонний апарат, а у ньому були заховані два поліетиленові пакети з кристалічною речовиною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися