На Одещині бабуся крала квіти з меморіалу загиблим військовослужбовцям: поліція розшукує жінку

Поліцейські встановлюють особу жінки, яка забрала квіти з Еспланади пам’яті полеглих Героїв

На Одещині жінка забирала квіти з Еспланади пам’яті полеглих Героїв у місті Южне. Наразі поліція встановлює особу правопорушниці.. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, вчора ввечері в мережі з’явилося відео, як бабуся краде квіти з меморіалу загиблим військовослужбовцям. Відеодоказ опублікували представники штабу волонтерів “Незламні”. Вони зазначили, що до них звернулися родичі загиблих захисників.

“Вчора була написана заява до Поліції. Пошуки жінки тривають. Ми зробимо все можливе, щоб винні були притягнуті до відповідальності”, - зазначили волонтери. 

Поліцейські одразу ж виїхали на місце події, опитали містян та передивились камери відеоспостереження. На записах правоохоронці  встановили, що жінка забрала з площі Перемоги квіти та пішла у невідомому напрямку. 

Наразі поліцейські вживають заходи, спрямовані на встановлення особи громадянки, відпрацьовують квіткові ринки, магазини, місця стихійної торгівлі.

“За результатами проведеної перевірки та після встановлення особи жінки буде вирішене питання щодо правової кваліфікації протиправних дій громадянки та притягнення її до передбаченої законом відповідальності”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що в Одесі до Дня захисників та захисниць урочисто відкрили меморіал Героям, полеглим у боях за свободу і незалежність України у війні з російським агресором. Меморіал розташований у Парк Перемоги. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися