В Одесі відкрили меморіал Героям, які загинули у боях за незалежність України

В парку Перемоги були урочисто підняті прапори військових

В Одесі до Дня захисників та захисниць урочисто відкрили меморіал Героям, полеглим у боях за свободу і незалежність України у війні з російським агресором. Меморіал розташований у Парк Перемоги. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Наш обовʼязок – памʼятати тих, хто захищав нашу державу від російських окупантів. Парк Перемоги – найкраще місце, для такого меморіалу, адже саме за Перемогу і віддали своє життя наші Герої! Вони назавжди з нами! Слава Україні!” – наголосив мер Одеси Геннадій Труханов.

На честь Дня захисників і захисниць на вході до парку Перемоги були урочисто підняті прапори військових та спеціальних підрозділів, які захищають незалежність та суверенітет України.

Раніше “Коментарі” писали, що командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа в урочистої обстановці вручив державні та відомчі нагороди з нагоди Дня захисників та захисниць України. Кращих військовослужбовців було удостоєно орденами “Богдана Хмельницького”, “Данила Галицького”, “За Мужність”, медалями і відзнаками Президента України та Головнокомандувача Збройних Сил України. Серед нагороджених - військові моряки, які постійно боронять нашу країну від підлого ворога.

Нагадаємо, що керівництво Ізмаїльського загону привітало військовослужбовців зі святом та побажало всім нових перемог, успіхів та наснаги. З нагоди свята три військовослужбовці отримали первинні офіцерські звання лейтенант, а решта - відомчі медалі, нагрудні знаки, грамоти та подяки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися