В Одесі командувач ВМС ЗС України вручив нагороди з нагоди Дня захисників: подробиці

Кращих військовослужбовців було удостоєно орденами "Богдана Хмельницького"

Командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа в урочистої обстановці вручив державні та відомчі нагороди з нагоди Дня захисників та захисниць України. Кращих військовослужбовців було удостоєно орденами “Богдана Хмельницького”, “Данила Галицького”, “За Мужність”, медалями і відзнаками Президента України та Головнокомандувача Збройних Сил України. Серед нагороджених - військові моряки, які постійно боронять нашу країну від підлого ворога.

Вітаючи захисників і захисниць України з професійним святом, командувач ВМС ЗС України наголосив, що пишається своїм особовим складом:

“Ворог досі не може зрозуміти, як ВМС України яких нібито немає, щодня завдає їм нищівних ударів, і робимо ми це не тільки на морі, а і на суходолі та у повітрі. Я дуже дуже пишаюсь тим, що керую такими військовослужбовцями як ви”, - додав віце-адмірал Олексій Неїжпапа

Ці нагороди це знак поваги та визнання професійних і особистих якостей кращих військовослужбовців ВМС ЗС України, які щодня захищають Україну та наближають нашу Перемогу.

Нагадаємо, що керівництво Ізмаїльського загону привітало військовослужбовців зі святом та побажало всім нових перемог, успіхів та наснаги. З нагоди свята три військовослужбовці отримали первинні офіцерські звання лейтенант, а решта - відомчі медалі, нагрудні знаки, грамоти та подяки.

Раніше “Коментарі” писали, що військові, представники громадських організацій, родичі загиблих та просто небайдужі одесити прийшли до Катерининської площі. Люди перетворили площу у народний меморіал пам'яті про загиблих українських військовослужбовців. На честь кожного воїна родичі встановлюють жовто-блакитний прапорець із його ім'ям або позивним. Таких прапорців там уже десятки



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися