В Одесі можуть забудувати територію двох санаторіїв

На місці санаторіїв можуть «вирости» багатоповерхові будинки

В Одесі розглядають ймовірність забудови багатоповерхівками території двох місцевих санаторіїв. Таку інформацію повідомляє видання "Новини Лайв Одеса", посилаючись на виступ мера Геннадія Труханова під час апаратної наради 15 вересня.

Імовірність нового будівництва стосується об'єктів на 14-й станції Великого Фонтану (санаторій "Чорне море") і Французькому бульварі (санаторій ім. Чувиріна). Незважаючи на те, що ці об'єкти є старовинними, їх можуть віддати під знесення, щоб на їх території забудовники змогли створити нові багатоповерхові житлові будинки.

Цікаво, що під час виступу Труханов нагадав про випадок, коли компанія, що займалася облаштуванням території санаторного комплексу "Росія", обіцяла побудувати медичний дослідний центр. Але замість нього все одно "виросла" чергова багатоповерхівка, в якій продають квартири "з видом на море".

Згідно з інформацією "Новини Лайв Одеса", на забудову вищезазначених двох санаторіїв може претендувати компанія Kadorr, яку очолює Аднан Ківан.

Конкретних термінів початку ймовірного будівництва поки не повідомляється.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що у вівторок, 14 вересня, відбувся аукціон з приватизації території підприємства "Одесавинпром", яке розташовується на Французькому бульварі. Організатором торгів був Фонд державного майна. Аукціон тривав близько двох годин. За цей час до дії встигло приєднатися 12 бажаючих придбати майно в Одесі. Цікаво, що в ході торгів ціна за лот піднялася в більш, ніж три з половиною рази. Кому вдалося перемогти і який виявилася кінцева ціна за підприємство, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як в Одесі просувається будівництво трамвайного маршруту "Північ — Південь".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Азазель

16 вересня 2021, 08:49

Вроде , как Труханов разругался с сирийцем и тот должен был закончить бизнес в Одессе. Странно. Но лучше санатории сделать опять санаториями , а не высотками , что со временем сползут в море .Тут везде подземные озера и речушки и чревато последствиями эти стройки .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися