Фігурист з Одеси повернувся з юнацьких Олімпійських ігор: який результат

Чемпіоном юнацьких зимових Олімпійських ігор став кореєць Кім Хйон Гйон

Одеський фігурист Вадим Новіков посів 14-е місце на IV зимових юнацьких Олімпійських іграх, які тривають в Кореї. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області. 

Як і в короткій програмі, 17-річний спортсмен показав 14-й результат (105,71), який став кращим цього сезону. Загальна сума – 160,64, що також є кращим для Вадима результатом сезону.

Під час довільної програми одесит виконав: двічі подвійний аксель, каскади “потрійний фліп+потрійний тулуп”, "потрійний фліп+ подвійний тулуп", потрійні лутц і фліп, комбінацію "потрійний лутц+ одиночний ойлер+ подвійний сальхов". 

Cольні потрійні стрибки йому не вдалося зробити чисто, а за потрійний лутц він отримав мінус 1,26 бали від базової оцінки. Всього за виконання стрибків були зняті 1,92 бали. Сумарна технічна оцінка склала 53,78 бали.

Чемпіоном юнацьких зимових Олімпійських ігор став кореєць Кім Хйон Гйон – єдиний, хто в довільній програмі виконав четверний стрибок (тулуп). Він на 0,5 бали випередив словака Адама Хагару (216,73 проти 216,23), бронзу завоював новозеландець Янь Хао Лі (208,84).

“Коментарі” писали, що вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області. Переможцями “Pavel Roman Memorial” в Оломоуці у змаганнях серед юніорів стала танцювальна пара Ірина Підгайна/ Артем Коваль, а в категорії “Intermediate Novice” срібні медалі завоювали Маргарита Леонова/ Іван Чернуха.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися