На Одещині волонтери зібрали майже сто мільйонів гривень на допомогу армії

"Корпорація монстрів" протягом грудня передала захисникам України дрони, човни, авто тощо

Голова благодійного фонду “Корпорація монстрів” Катерина Ножевнікова підсумувала скільки грошей вдалося зібрали українцям протягом грудня минулого року. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Фейсбук. 

Майже сто мільйонів! Тож ми маємо наданої допомоги за Грудень 23 завдяки всім вам на суму 92 млн 263 тис 219 грн. Всі рахують обов'язково і в цілому, тому і ми "туди же")) вже на 435 млн грн надано допомоги ЗСУ всім, хто допомагає нашими руками”, - написала волонтер.

Загалом за ці гроші вже вдалося придбати: 

Дистанційні керовані модулі на гусинічних платформах -72 млн

Дрони 7,5 млн

Тактична медицина 1,6 млн

Човни, авто та один всюдихід -1,9 млн

А також старлінки, планшети, окуляри та Пульти для фпв, зимова гума, допомога літнім та дітям (окремий рахунок) ще на 9,2 млн.

“Всіх вас обіймаю. Дякуючи вам тисячі наших захисників отримали допомогу. Важко порахувати скільки життів врятовано, хоча навіть хоча б і одно то щастя. Але ви своїми діями дійсно наближаєте кожного дня перемогу та рятуєте та допомагаєте тисячам. Ну і звісно тим самим собі”, - написала Ножевнікова.

Раніше “Коментарі” писали, що волонтери Одещини з початку повномасштабного вторгнення ні на мить не зупиняють свою роботу. Крім того, зараз навпаки працюють навіть більше, ніж на початку. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіли волонтери: голова ГО “З надією в майбутнє” Юлія Кривенко та голова ГО “Закон природи” Яна Титаренко в День волонтера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися