Поїхав в гості до Києва: хлопець з Одеси майже на тиждень пропав з дому

Поліцейські встановили місцезнаходження одесита та повернули його зі столиці додому

Декілька днів тому до правоохоронців Одещини звернулася жінка з повідомленням про те, що її неповнолітній син пішов з дому та не повернувся додому. Напередодні син сказав матері, що погостює в знайомої кілька днів, але пройшло вже п’ять днів, а він досі не  повернувся додому та  взагалі перестав виходити на зв’язок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські протягом кількох годин після надходження звернення матері встановили місцезнаходження 16-річного мандрівника за сотні кілометрів від домівки та вирушили за ним до столиці. Ювенальні поліцейські повернули підлітка  додому. Відносно нього жодних протиправних дій скоєно не було.

Хлопець пояснив, шо поїхав до своєї нової знайомої у Київ, де планував погостювати деякий час, а потім повернутися додому

“З підлітком ювенальні інспектори поліції провели профілактичну бесіду щодо неприпустимості подібних вчинків. А за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дитини склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що пізно ввечері до патрульних звернулась мати неповнолітньої доньки, яка пішла з дому і не повернулась. Мобільний телефон дівчина залишила дома. Інспектори оперативно перевірили прилеглі території, проте дитини ніде не було. Патрульні вирішили перевірити адреси рідних та близьких, куди вона могла піти. На щастя, її вдалося знайти. Вона залишилась на ночівлю у товариша.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися