Завтра мобільний сервісний центр МВС надаватиме послуги в місті Южне: години роботи

Центр надаватиме громадянам найпопулярніші послуги

Завтра 2 лютого, мобільний сервісний центр МВС надаватиме послуги в місті Южне. Так, можна буде отримати нове посвідчення водія на заміну старому, зареєструвати транспортний засіб тощо. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

2 лютого до міста Южне прибуде мобільний сервісний центр МВС.

Місце прийому громадян – проспект Григорівського десанту, 18 (бІля ЦНАПу). Послуги надаватимуться у період з 10:00 до 15:00 год

Пересувний сервісний центр МВС, оснащений сучасним обладнанням, надаватиме громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС:

• реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

• заміна посвідчення водія; 

• видача міжнародного посвідчення водія;

Обслуговуватимуть громадян два адміністратори та фахівець експертної служби МВС.

Нагадуємо мобільні сервісні центри МВС обслуговуватимуть громадян у регіоні на запит від органів місцевого самоврядування.

“Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті у розділі Послуги. Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що з початку 2024 року вартість послуг сервісних центрів МВС зросте в десятеро, внаслідок змін, внесених Постановою Кабінету Міністрів України №1386. Ці оновлення стосуються платних адміністративних послуг, зокрема отримання водійських посвідчень та реєстрації транспортних засобів. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися