В Одесі молодик розповсюджував відео порнографічного характеру зі своєю дівчиною

Наразі йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі

Одеситу загрожує до семи років ув’язнення за оборудки з порнографічним контентом та обмеженим в обігу психотропом. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Півроку чоловік завантажував на створений ним же інтернет-ресурс відеоролики порнографічного характеру. Заборонений контент правопорушник створював, знімаючи на мобільний телефон статеві акти зі своєю дівчиною. Остання була переконана, що бойфренд створює фільми за їх участю для домашнього архіву. Але молодик мав свої плани щодо отримання доходів за рахунок поширення в Інтернеті порнографічних сюжетів. 

Крім цього, під час обшуку в його домі, правоохоронці виявили  обмежену в обігу психотропну речовину метамфетамін вагою майже шість грамів. Її походження та вага підтверджені експертним висновком. Молодик не зізнався, де придбав психотроп, але сказав, що зберігав його для власного вживання.

“Відповідно до чинного законодавства правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.  Слідство триває під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що правоохоронці викрили одесита, який планував розповсюджувати наркотики та психотропи. Правоохоронці з’ясували, що молодик незаконно придбав наркотики та зберігає їх вдома. Наразі хлопцю повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися