ПриватБанк та Одеська ОВА запускають програму житлового кредитування для військових під 0%

ПриватБанк та Одеська військова адміністрація уклали угоду про безвідсоткові кредити на житло

ПриватБанк та Одеська військова адміністрація підписали договір про співпрацю з метою надання військовослужбовцям можливості отримати іпотечний кредит на придбання житла під 0% за участю державної програми "єОселя". Про це повідомляє пресслужба банку. 

Згідно з умовами програми, військовослужбовці можуть скористатися іпотекою під 3% річних. Підписаний договір дозволить захисникам країни отримати житло в кредит без відсотків, оскільки 3% річних буде покриватися коштом обласного бюджету.

Нагадаємо, що тепер клієнти ПриватБанку можуть придбати в іпотеку приватні будинки, дуплекси та таунхауси за державною програмою доступного іпотечного кредиту "єОселя". Детальні умови доступні за посиланням

Що потрібно для подання заявки на державну іпотеку "єОселя"

  1. Скористайтеся мобільним додатком "Дія", меню "Послуги" - "єОселя".

  2. Виберіть тип пільгової категорії, до якої ви належите.

  3. Заповніть всі поля для подання заявки (сімейний стан, дані про дітей, нерухоме майно тощо).

  4. Виберіть банк.

  5. Чекайте на пропозицію від банку.

  6. Виберіть унизу "Прийняти пропозицію".

Нагадаємо, в Одесі запрацювала комунальна установа “ХАБ Ветеран”, яка  працює для тих, хто повернувся з фронту, для родичів загиблих героїв, для членів сімей військовослужбовців, – тих, хто потребує оформлення документів і отримання пільг та грошових виплат. В штаті фронт-офісу “ХАБ Ветеран” працюють юристи, психологи та соціальні робітники. Частина з них – ветерани, які самі були на фронті і добре розуміють проблеми військовослужбовців: від пошуку роботи, оформлення виплат і отримання статусу учасника бойових дій. Крім того, в новому фронт-офісі можна оформити пенсії і пільги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися