В Одесі почали відключати будинки від електроенергії через борги: тарифи

До кінця цьогорічного опалювального сезону комунальні тарифи для населення на електрику, газ та тепло не змінюватимуться

В Одесі два будинки відключили від електропостачання на підставі заборгованості за спожиту електроенергію. Йдеться про будинки за адресами Тираспільське шосе, 29,  та Юхима Фесенко, 9. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Тариф на електроенергію

З 1 червня в Україні діє новий тариф на електроенергію — 2,64 грн за 1 кВт-год. До зростання цін існували два тарифи: 1,44 грн/кВт-год для використання до 250 кВт-год і 2,64 грн для використання понад 250 кВт-год. За середніми розрахунками, суми в платіжках зросли від 237,6 до 435,6 грн. У середньому українська родина споживає приблизно 165 кВт-год електроенергії щомісяця.

Отримати електронний рахунок можна:

Покази за фактично використані кВт-години треба надати до 3 листопада у будь-який зручний спосіб:

Нагадаємо, 7 лютого в частині Одеси не буде світла. Електропостачання буде відсутнє до кінця робочого дня. Адреси відключень світла  за посиланням.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися