В Одесі підліток посварилась з мамою та втекла з дому: що сталося

Поліцейські оперативно розшукали зниклу 16-річну одеситку

В Одесі розшукали 16-річну дівчинку, яка посварилася з мамою та втекла з дому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Цієї ночі мати підлітка звернулася до поліції та повідомила, що раніше донька не зникала, але вчора ввечері після сварки з нею пішла з дому і не повернулась.

Одразу правоохоронці розпочали пошуки зниклої. Протягом ночі поліцейські перевірили місця ймовірного перебування дівчини, опитали коло її друзів та знайомих, промоніторили її акаунти у соціальних мережах.

Вже на ранок правоохоронці встановили місцеперебування розшукуваної. Дівчинка заночувала у знайомих. 

На щастя, нічого поганого з дівчиною не сталося. Ювенальні поліцейські відвезли її додому. З нею та її батьками правоохоронці провели роз'яснювальну роботу

“Шановні батьки, закликаємо вас будувати довірливі стосунки зі своїми дітьми, більш детально цікавитись їхніми захопленнями, дозвіллям та знайомствами. Обов’язково обговорюйте разом проблемні ситуації, з’ясуйте причину тих чи інших їхніх вчинків. Якщо ж дитина зникла, не витрачайте час на самостійні пошуки, а негайно повідомляйте про це у поліцію”, - наголосила старший інспектор сектору ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 1 капітан поліції Аліна Хіміч.

Нагадаємо, що правоохоронці знайшли на березі річці Дунай одяг та особисті речі дівчини, яка зникла. Інцидент стався в Ізмаїлі. Поліцейські звернулися до рятувальників ДСНС. Про це повідомили в пресслужбі відомства.  Наразі до пошукових робіт залучені рятувальники та водолази ДСНС. Обстежено 3 кілометри берегової лінії. Станом на ранок 4 лютого зниклої не знайдено. Пошукові роботи тривають.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися