На Одещині тривають пошукові роботи 24-річної дівчини, що пропала на березі Дунаю

На березі Дунаю на Одещині знайшли особисті речі дівчини

Вчора правоохоронці знайшли на березі річці Дунай одяг та особисті речі дівчини, яка зникла. Інцидент стався в Ізмаїлі. Поліцейські звернулися до рятувальників ДСНС. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Наразі до пошукових робіт залучені рятувальники та водолази ДСНС. Обстежено 3 кілометри берегової лінії. Станом на ранок 4 лютого зниклої не знайдено. Пошукові роботи тривають.

“Залучено 1 одиницю пожежної техніки, 1 пошуково - рятувальний човен та 5 чоловік особового складу”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, що поліцейські затримали 16-річного хлопця за підозрою у вбивстві 15-річної Мішель Піявчик, що нещодавно пропала. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Крім того, ввечері у селі Надлиманське, Маяківської територіальної громади, сталася трагедія: під час риболовлі на кризі зник громадянин 1964 року народження. Служба порятунку одразу розпочала пошукові роботи. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області. Вранці під час пошукових операцій водолази ДСНС витягли тіло загиблого рибалки з водойми. Воно знаходилось на відстані 250 метрів від берега та на глибині 2 метрів.

“Коментарі” також писали, що до поліції надійшло повідомлення, що 12-літня дівчинка з Кодима пропала. Правоохоронці негайно розпочали пошукову операцію. Поліцейські опитувати знайомих та сусідів родини, оглядати зони відпочинку, розсилати орієнтування до інших територіальних підрозділів поліції Одещини та в соціальні мережі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися