Подробиці вбивства 15-річної дівчинки на Одещині: поліція затримала підозрюваного

За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі

Поліцейські затримали 16-річного хлопця за підозрою у вбивстві 15-річної Мішель Піявчик, що нещодавно пропала. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 


Відомо, що з хлопцем вони познайомилися напередодні. За попередньою інформацією поліції, правопорушник у покинутій будівлі завдав потерпілій ушкодження, несумісні із життям. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

З місця події поліцейські вилучили речові докази, які скерують на експертизу. Також криміналісти слідчого управління за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитої і фігуранта. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до скоєння даного злочину.

“Слідчі слідчого управління обласної поліції затримали юнака в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне молодикові загрожує до 15-ти років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Наразі вирішується питання про повідомлення юнакові про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко побив свого колегу до смерті. Про злочин стало відомо після того, як дружина загиблого повідомила правоохоронців про трагедію. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися