Забив колегу до смерті: в Одесі розслідують справу про вбивство (ВІДЕО)

Підозрюваному у вбивстві загрожує позбавлення волі до 15 років

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко побив свого колегу до смерті. Про злочин стало відомо після того, як дружина загиблого повідомила правоохоронців про трагедію. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За даними слідства, підозрюваний запросив свого колишнього колегу до свого будинку, і, розпочавши вечірку з алкоголем, ситуація швидко вийшла з-під контролю. Конфлікт переріс у серйозну бійку, під час якої господар був жорстоко побитий. 

Після скоєного зловмисник заснув на дивані, залишивши товариша біля вхідних дверей, а вже вранці, коли виявив його без ознак життя, прибрав зі столу залишки алкоголю та покинув квартиру, – йдеться в повідомленні. 

Протягом не більше, ніж за добу, поліція разом із слідчими та оперативниками виявила та затримала винуватця злочину. За допомогою мобільної ДНК-лабораторії правоохоронці визначили причетність підозрюваного до вбивства.

Попередньо, смерть потерпілого настала від перелому ребер, забоїв та набряку головного мозку. Точніші деталі будуть встановлені під час судово-медичної експертизи.

Підозрюваному оголошено про підозру у вбивстві, що може призвести до позбавлення його волі на термін від семи до пʼятнадцяти років. Питання про обрання запобіжного заходу наразі розглядається.


“Коментарі” писали, що на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві жителя Подільського району. Ним виявився спів містянин убитого. Чоловіка розшукали в Одесі, куди він відразу втік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися