На Одещині затримали підозрюваного у жахливому вбивстві: що відомо

Чоловіка розшукали в Одесі, куди він відразу втік

На Одещині затримали підозрюваного у вбивстві жителя Подільського району. Ним виявився співмістянин убитого. Чоловіка розшукали в Одесі, куди він відразу втік. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, в суботу в місті Балта близько 23-ї години вечора знайшли тіло небіжчика з вогнепальним пораненням. Поліцейські з’ясували, що загиблий займався виготовленням ключів. 13 січня потерпілого викликали по домофону на вулицю. Невідомий чоловік  нібито хотів зробити замовлення. А вже через декілька хвилин сусіди сповістили дружину і поліцейських про те, що він мертвий.

Правоохоронці прибули на місце події та виявили потерпілого зі слідами насильницької смерті та вилучили гільзи від вогнепальної зброї й інші предмети, що становлять інтерес для слідства.

Переглянувши записи з камер відеоспостереження, обійшовши та опитавши містян, правоохоронці встановили особу зловмисника. 

“Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і поміщений до ізолятора тимчасового тримання”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що у справі щодо жахливого вбивства, яке трапилося минулого літа у Чорноморську, двох підозрюваних чоловіків направили до суду, аби вони відповідали за свої злочинні дії. Правоохоронці вважають, що один з них не лише здушив жінку, а й здійснив наругу над її тілом, а інший виявився спільником у приховуванні цього страшного злочину. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися