Задушив та здійснив наругу: на Одещині сталося шокуюче вбивство

На обох фігурантів справи чекає суд

У справі щодо жахливого вбивства, яке трапилося минулого літа у Чорноморську, двох підозрюваних чоловіків направили до суду, аби вони відповідали за свої злочинні дії. Правоохоронці вважають, що один з них не лише здушив жінку, а й здійснив наругу над її тілом, а інший виявився спільником у приховуванні цього страшного злочину. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася на майданчику біля сміттєвих баків, де виявили тіло місцевої жительки. Поліцейські, проводячи досудове розслідування, встановили, що жінка, була вдома у свого знайомого разом із його товаришем. Під час сварки господар здушив жінку, а коли вона померла, скоїв статевий злочин та сховав її тіло.

Злочинець мав спільника — його товариша, який допомагав приховувати сліди злочину. Замість того, щоб повідомити поліцію, цей чоловік прийшов до зловмисника наступного дня і долучився до приховування тіла, розкидавши речі жертви у сміттєвий бак.

Обох підозрюваних вдалося затримати, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для одного з них. Також встановлено, що цей злочинець вже мав судимість за подібний злочин. Другий фігурант, допоки його не затримали, продовжував приховувати злочин свого товариша.

Судді висунули обвинувачення за вбивство, наругу над тілом померлої та приховування тяжкого злочину. Чоловікам загрожує від 3 до 15 років ув'язнення за вчинені злочини. Зважаючи на жахливий характер цього випадку, правоохоронці визначили суворі обвинувачення, а результати судового процесу будуть вирішальними для обох підсудних.

Нагадаємо, правоохоронці висунули обвинувачення та направили справу до суду стосовно чоловіка з Білгород-Дністровського району, якому загрожує до 10 років позбавлення волі за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмешканці під час побутової сварки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися