"У всьому винна оковита": на Одещині розслідують вбивство

Чоловік забив свою цивільну дружину до смерті

Правоохоронці висунули обвинувачення та направили справу до суду стосовно чоловіка з Білгород-Дністровського району, якому загрожує до 10 років позбавлення волі за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмешканці під час побутової сварки. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент трапився у приватному будинку одного із сіл Саратської територіальної громади. Поліцейські, здійснюючи слідство, встановили, що між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок чого він побив її та пішов на роботу. Повернувшись наступного дня, він виявив жінку непритомною на підлозі спальної кімнати. Медична допомога, надана негайно, не змогла врятувати життя потерпілої.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала від травми голови, що призвела до крововиливу та забою головного мозку.

Обвинувачений визнає свою провину, вказуючи, що конфлікт був обумовлений побутовими проблемами.

Начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції, Андрій Мащенко, повідомив, що досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт вже направлено до суду. Чоловіку може бути призначено позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, як з’ясували поліцейські, під час святкування Нового року чоловік спричинив потерпілому несумісне з життям ножове поранення. Правопорушник разом із компанією друзів вживали алкогольні напої та відпочивали на одній з дач в Дальницькій територіальній громаді. Під час посиденьок одесит посварився з одним зі своїх знайомих. В момент сварки правопорушник завдав потерпілому проникаюче поранення у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися