Вбив друга на Новий рік: на Одещині оголосили у розшук чоловіка

За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі

Правоохоронці оголосили у розшук одесита, який вбив свого знайомого та втік. Правопорушнику заочно повідомлено про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Як з’ясували поліцейські, під час святкування Нового року чоловік спричинив потерпілому несумісне з життям ножове поранення. Правопорушник разом із компанією друзів вживали алкогольні напої та відпочивали на одній з дач в Дальницькій територіальній громаді. Під час посиденьок одесит посварився з одним зі своїх знайомих. В момент сварки правопорушник завдав потерпілому проникаюче поранення у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Після скоєного правопорушник зник.

“За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, правопорушнику заочно повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. У зв’язку з тим, що підозрюваний переховується від органів досудового слідства, його було оголошено в розшук”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські затримали 14-річну дівчину за підозрою у вбивстві подруги. За попередньою інформацією поліції, підліток вдарила ножем потерпілу, а потім підпалила її. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися