В Одеській області затримали браконьєра: яке покарання чекає на порушника

У порушника вилучено п‘ять сіток, гумовий човен з веслами та виловлену рибу

Кілька днів тому інспектори Одеського рибоохоронного патруля спільно із працівниками поліції та прикордонної служби викрили браконьєрів. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Так, чоловік рибалив на каналі рисового господарства біля села Ліски Кілійської ОТГ. Правопорушник здійснював лов риби забороненими знаряддями лову - сітками.

Браконьєр виловив 11 екземплярів щуки, що причинило збитки рибним запасам України на суму 38 148 грн. У порушника вилучено п‘ять сіток, гумовий човен з веслами та виловлену рибу.

“Складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення Правил рибальства – рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову)”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером "гарячої лінії": (098) 798-47-93

Нагадаємо, що на озері Катлабух, що на Одещині, поліцейські під час патрулювання викрили браконьєра. Чоловік встиг виловити риби на понад 120 тисяч гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Зазначимо, що 14 січня під час проведення рибоохоронного рейду на озері Ялпуг у районі села Озерне Ізмаїльського району виявлено порушення. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі. Так, троє браконьєрів здійснювали лов риби під кригою забороненими знаряддями лову — чотирма лісковими сітками. До появи інспекторів їм вдалося виловити 14 кг водних біоресурсів, серед яких: лящ, щука, окунь, сазан, товстолоб, тарань та карась.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися