На Одещині браконьєри завдали збитків на понад 150 тис. гривень

"Рибалки" виловити 14 кг водних біоресурсів

Вранці 14 січня під час проведення рибоохоронного рейду на озері Ялпуг у районі села Озерне Ізмаїльського району виявлено порушення. Про це повідомили в Одеському рибоохоронному патрулі.

Так, троє браконьєрів здійснювали лов риби під кригою забороненими знаряддями лову - чотирма лісковими сітками. До появи інспекторів їм вдалося виловити 14 кг водних біоресурсів, серед яких: лящ, щука, окунь, сазан, товстолоб, тарань та карась. Збиток рибним запасам України становить 157 794 гривень.

Порушення викрито інспекторами Одеського рибоохоронного патруля спільно з водною поліцією Ізмаїльського РВП та охороною ТОВ Репида.

“На порушників складені протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Рибу та сітки вилучила поліція. Відкрито кримінальне провадження”, - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером “гарячої лінії”: (098) 798-47-93

Нагадаємо, що поліцейські викрили двох браконьєрів на озері Кугурлуй. Незаконним виловом риби завдали державі майже 1,5 мільйона гривень шкоди. Про це повідомили в головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Крім того, поліцейські направили до суду двох браконьєрів, які завдали державі збитків на понад мільйон гривень. Правопорушники використовували незаконні знаряддя для лову та виловили понад 340 одиниць раків на річці Турунчук, що може призвести до штрафу або обмеження волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися