На Одещині затримали браконьєрів, які ловили рибу допомогою 15 сіток

Рибалки виловили риби на майже 1,5 мільйона гривень

Поліцейські викрили двох браконьєрів на озері Кугурлуй. Незаконним виловом риби завдали державі майже 1,5 мільйона гривень шкоди. Про це повідомили в головному управлінні національної поліції в Одеській області.

На Одещині викрили двох рибалок, які за допомогою 15 сіток загальною довжиною понад три тисячі метрів ловили рибу різних видів: щука, карась сріблястий, тарань, лящ, судак, короп, товстолоб, білий амур, окунь.

Поліцейські вилучили незаконний улов масою майже 250 кілограмів, плавзасіб і ліскові сітки в якості речових доказів. Рибу передали на зберігання підприємству “КЛЕСТ ЛТД”. Попередньо, рибалками завдано державі збитків приблизно на 1,5 мільйона гривень.

“Після проведення необхідних слідчих дій та отримання висновку експерта вирішуватиметься питання щодо повідомлення фігурантам про підозру. Санкція статті передбачає покарання штрафом від 17 до 51 тис. гривень або обмеженням волі на строк до трьох років”, - розповіла начальниця сектору дізнання Ізмаїльського районного відділу поліції Наталія Мариморович.

Нагадаємо, що поліцейські Одеської області успішно припинили діяльність браконьєра, який зловживав природними ресурсами озера Ялпуг. Зафіксовано понад 100 одиниць різних видів риби, а тепер правопорушникові загрожує серйозне покарання. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що нещодавно на Одещині інспектори провели природоохоронний рейд спільно з працівниками Болградського РВП ГУНП в Одеській області. Інспекція відбулася біля села Криничне на озері Ялпуг. Там, правоохоронці затримали місцевого мешканця, який здійснював незаконний лов водних біоресурсів. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися